37 Hufnágl Ice Trophy 19.7.2008 dráha Otrokovice
2008-07-16

Prázdninová pohoda, aktivity které jsou neslučitelné s pobytem v republice, prostě oddech jež s sebou obzvláště u dětí školou povinných (rodičů i dětí samých) prázdniny přinášejí je skutečnost, která se odrazí na počtu závodního pole. Tedy i 37. závod Hufnágl Ice trophy se pojede ve stínu kaštanů a prázdnin. Všichni, kteří nezvolili destinace hodně daleko od hranic naší závodní dráhy v Otrokovicích, mají šanci kouknout, jak to vlastně na závodech vypadá. Případně, pokud se rozhodli startovat a urvat nějaký ten bod do celkového hodnocení, ....HIT 2008

Tajná zpráva: „hovoří se, že se k nám chystá pan Rajdus. A to mi činí vrásky na čele. ////..........což mi připomíná, že již se nebudu moci před rodinou (byl to druhý pohár v mé hvězdné kariéře, co jsem zveřejnil v rodině, že jej mám) „chlubit cizím peřím“ Neb budu muset pohár za zimní sezonu odevzdat , ..... tam kam patří.

Pravda, je pěkný a nějak jsem si na něj v šestnáctimetrové poličce, říkám, zvyknul,..... ....(není tak prázdná)

Rád (popravdě,i když p. Rajdus musí mít doma extra poschodí na baráku jen na poháry, tak mi to přijde i líto) jej ovšem odevzdám do rukou, které si zaslouží. Ocenění za zimní sezonou 2007-2008. A tak se s touhle trofejí, ač nerad, rozloučím. Ale o to raději předám panu Rajdusovi, kterýžto měl u mne pohár a diplom v úschově.

Na minulých závodech scházeli naši pokrevní bratři, Valmezáci. Ondra zřejmě také krze-vá nabitému létu ostatními aktivitami, .. nefotí a nefotí. Nezávodí a nezávodí, ... no než se po druhé rozjížďce zorientuje, že není na INTERCUPu, //což mu většinou dávám na frak// ale pak je to již v jeho režii, .. a pojíždí mne víc jak o kolo, ... Pravda někdy i o tři. Schází mi pohodová osobnost Petra Marčíka. Nemohu se nějak tak srovnat s faktem, že Libor „Vondrys“ pauzíruje a ... není echt nyní,.... netvoří komplet, který tohle (nejen on) všechno pomáhal postavil svojí velkou zásluhou na nohy. Křemílek s Vochomůrkou již nepatří mezi nerozlučnou dvojku. Vochmůrka, Vilda a řekl bych hodně dobrě, drtí motokárové gumy. A tak snad až dosáhne na evropské příčky, zůstane pro RC Zlín jen fakt, že patří mezi nás a budeme se s tím moc jednou do budoucna pochlubit. Sakra moc mi tu scházíte.

Proč nejezdí Honza Matyáš? Ten který za to všechno může ?? Nízkorozpočtové soutěže je jeho dnešní krédo. Pravda, (i když nemohu za něj hovořit) ale cítím to tak, že se mu stýská po tom okruhovém adrenalinu. Ale nepředbíhejme. Vše má svůj čas a každý má nárok na volbu období po které bude „odpočívat“.

Pravidelnost našeho vyhlášeného bufetu je také nenávratně minulostí. Jako boj o metry které pro mne znamenají svět s Liborem,…. No, …snad to nepověsil na hřebík. A jen konsoliduje škody napáchané zimou, ..doufám.

Jirka Veselý, který slíbil, že alespoň přijde, když už mu to povinnosti neumožňují zazávodit s elektrou, předvést anomálii v našich řadách, spalováka!

... schází mi adrenalin na zpátečku , na rovince v protisměru, (pravda a sám mám na tom nemalu zásluhu, že jsou následovníci) chybí mi neodiskutovatelně největší dobyvatel lidských srdcí na asfaltu i mimo asfalt, Michal Skovajsa.

A jen tak pod čarou, Mirra doufám už vybojoval (dobodoval na kole co mohl vybodovat) a konečně se navrátí mezi partu magorů co jim 4-ři malé 1/10 elektrokola tvoří neoddělitelnou součást života. Těším se na Vás, na prázdninovém HIT 37. Pojďte a bojujte. Tak jako já.

Karel

pod čarou: ptáte se proč žádná fotka v upoutávce? Odpověď je snadná. Jen horko těžko se v té hromadě vybírá ta správná. Když jsme začínali tak i v hlavičce našem webu byl vypůjčený, cizí obrázek. Nebyl vlastní, ... Dnes naše fotogalerie obsahuje hromadu (slabé slovo) fotodokumentace. Z toho je několik fotek na "OSKARA" a zásluhu na tom má parta přispěvatelů do naší galerie, včetně správce galerie. V jednoduchosti je krása. A tak pokud mi někdo nevnutí ony oskarové fotky, že by sekly v upoutávce, zůstane upoutávka na naše závody vždy na příště jen strohou a čistou textovou grafikou. A řekl bych, téměř neměnnou s dnešní podobou.

KN