HIT se blíží ke konci
2006-09-26
S blížícím se koncem letní sezony se začíná počítat a bilancovat. Předposlední v sérii závodů se uskutečnil v sobotu v Otrokovicích.
Zúčastněn jen jako divák jsem měl konečně čas věnovat se nasávání atmosféry a semo tamo technickou radou pomoct. Pocit víc než báječný a maximální relax.
Ale zpět k burácejícím motorům. V nejsilnější kubatuře nasazuje Petr Novotný k frontálnímu útoku na post nejvyšší a vítězstvím to dal víc než jasně najevo. V posledním klání bude muset Dana skočit ob místo, ale ani Milan, který mu dýchá na záda na tom není nijak hůře.
Ve skupině B je situace trochu jiná. Zde by si borci na prvních místech přáli konec sezony a neuskutečnění posledního závodu, protože ten by případně jednoho z nich odsunul až mimo stupně vítězů. Samozřejmě jen při účasti 3. a 4. v pořadí, kteří by si v posledním závodě zajeli duel o prvenství.
V C-éčku je jasným vítězem Zdeňa Šafář a druhé místo by mohl získat Mira křížek pouze teoreticky. Jedině vítězství a horší jak třetí místo Martina juniora by mohlo změnit situaci na stupních. Jména jsou tedy známé, jen si počkáme, jak moc daleko má tato teorie počtů od praxe a jezdeckého umu.
Pokud je sk. C skoro jasná, je další v pořadí - N-ko ještě jasnější. Fenomén Vilda má již jeden závod před koncem plných 100 bodů a vyjma technických potíží v 1. závodě co jel, to vyhrál. Druhý v pořadí Dan Štuler se již o svoji pozici bát nemusí a do posledního klání bude nastupovat jen pro zábavu a zjískání dalších zkušeností. Třetím na bedně je pak mladičký Honza Zádrapa, který by o tuto pozici mohl přijít snad jen neúčastí v posledním závodě.
Počty máme za sebou a na hodnocení sezony je ještě čas. Takže 7.10.2006 na posledním závodě naviděnou.
JM