HIT 159 pozvánka
2019-10-20
Rok se sešel s rokem a i na zlínsku začíná halová RC sezona on-road závodů. V sobotu 26.10.2019 zahájíme zimní seriál HIT 2019-2020.

Z hlediska pravidel se toho pro Vás mění jen málo. Kategorie zůstaly stejné jak je znáte, pouze v kategorii Modified pojedeme, stejně jako ve Stocku, předepsané pneu Sweep. Pneu budou speciálně označeny a budou k dostání přímo na závodech.

Místo konání závodů se nemění, je jím opět tělocvična základní školy v Holešově. Pokud jste z větší dálky a zvažujete už páteční příjezd, jistě Vás potěší, že večer, od 20:30 do 22:00 bude v hale možno zdarma trénovat!

Co se ale změní, je možnost občerstvení přímo v budově. Připravujeme pro Vás zcela nový BUFET s širokou nabídkou jídla a pití! A otevřeno bude mít už v pátek na trénink!

Přehled kategorií: - TC Modified SWEEP - kdo umí, umí :-)
- TC Stock 13,5 HW, SWEEP - o putovní pohár Miroslava Dolanského (kdo porazí Karla Kratochvíla?)
- Formule 1 - klasika 21,5
- Lemans - ještě větší klasika, open :-)
- Truck - tahače pro chlapy i holky
- Free-Stock - svezení pro každého, kdo si to chce vyzkoušet, nebo zatím nemá odvahu se poměřit v "ostré" kategorii. Nebo taky pro pohodáře s historickým podvozkem. Levnější startovné.

Přihlášky se pomalu na sobotu plní a zatím situace nahrává možnosti, že budeme moci využít dodatku v pravidlech a vhodně sloučit kategorie, které mají samostatně nižší účast, aby se, pro přihlášené závodníky, stalo závodění zajímavější a našli si víc sobě rovných soupeřů.



Propozice zde.

Odkaz na příhlášku najdete na obvyklém místě v právém sloupci.
PN