HIT 160 pozvánka
2019-11-18
Listí ze stromů je dole, zima se blíží a nás čeká druhé pokračování zimního seriálu HIT v Holešově. V sobotu 23.11.2019 pojedeme už celkově 160.závod pod značkou HITu!

Kdo minule bral Radkovo strašení pořádným bufetem na lehkou váhu a nepřijel si to osobně zkontrolovat, tak prohloupil :-) Nabídka jídel a pití byla velmi bohatá. Máme skvělou zprávu - i tentokrát bude menu stejně pestré a hlady rozhodně strádat nebudete! A pozor - bufet je v provozu už i v pátek na trénink!

Stalo se pěknou tradicí, že jeden podzimní závod v Holešově jedeme kategorii Lemans jako Moravian Lemans Sérii. Bude tomu tak i tentokrát. V Lemans se tím pádem můžete těšit na upravený systém jízd - kvalifikace na nejrychlejší kolo a poté 5 finálovek na 6 minut, přičemž se všechny budou sčítat. Celkové pořadí Lemans budeme počítat samozřejmě i do celkového seriálu HIT.

Kromě Lemans jedeme ovšem i TC-Modified, TC-Stock, Formule-1, Truck, Free-Stock. Minule jsme přidávali jednu finálovou rundu navíc, pokud to časově bude vycházet učiníme tak i tentokrát. Záležet bude na počtu přihlášených.

Na závěr závodu proběhne vyhlášení nejlepších v celkovém pořadí letní sezóny HITu v Otrokovicích!



Propozice najdete zde a přihlášky jsou v plném proudu.
PN