25. Hufnágl Ice Trophy č.5/2007
2007-07-26

Tak prázdnin je pomalu půlka za nama. A veder možná také.

A tak všichni co se momentálně neválí někde na pláži u slané vody, nelezou po skalách, právě neodepínají popruhy z padáku, nesvlékají neoprén někde ve vzdálených destinacích, ....... ....... tak sahají po poněkud zapřášeném kufru. Zkontrolovat šroubky, u těch komutátorových, osoustružit kotvu, zkontrolovat uhlíky, vyměnit uražené sloupky z minulého závodu, dolít a zkontrolovat olej v tlumičích, alespoň zatočit kolem, zda ložiska ještě "ložiskují". Nabít bateky, polepit kastli, zalepit gumy, pohledat sponky, nachystat vercajk, prodlužku, zdroj, nabíčeč, stolek, židli, slunečník, pití, akumulátory, .... to vše zabalit, vložit do přepravních beden, tak aby to bylo na sobotu na 4.8.2007 nachystané kroužit po dráze.

A když jsme u dráhy, pokud se naše parta RC Zlín, nerozhodne ještě před závodem v pátek potrénovat, a tudíž také uklidit, (bude-li tréning, zváni jsou všichni i nečlenové, bez poplatku) pak také ještě: v pátek natáhnout budík, vstát v sobotu ráno, svižně posnídat, hodit to vše nychystané do auta, dojet na dráhu. Dojet na dráhu raději dříve, kolem sedmé. Rozložit stolek, nevybalovat věci, dojít pod přístřešek, vzít koště, lopatu, vysavač, ...

Těšíme se na všechny, obzvláště na reprezentaci z Brna, Ostravy, Valmezu a ze Vsetína. Ježto nám Valmezáci, co to, minule, dali košem.

Ahoj na dráze, Karel
KN