33 Hufnágl Ice Trophy 5.4.2008 ZŠ Želechovice
2008-03-30

Mnozí z nás ještě nestačili oprášit a ošetřit techniku ze sobotního klání a už je tady závod další - závěrečný díl zimního HITu! Poslední možnost urvat body do celkového pořadí, poprat se o pódiové umístění a nebo si prostě jenom tak bez nervů dobře zajezdit.

Neskutečných 50 jezdců se aspoň jednou svezlo v nejpočetněji obsazené kategorii FÉRnetSTOCK. Situace na špici je stále napínavá. Přijede Šenovský matador Tomáš Rajdus vybojovat první místo? Výchozí pozici má ze všech nejlepší. Ale není sám kdo si brousí zuby na pohár... Oba Zdeňkové - Zikmund i Šafář o tom vědí své. Ani Martin Bábovský junior a Mira Křížek nejsou bez šancí na bednu. Nechme se překvapit.

Ve skupině OPEN jsou sice první dvě místa již rozdělena, ale o třetí si to jistě nemilosrdně rozdají členové týmu STS Ríša Granát a Mira Dolanský. Takže i v této kategorii je o co bojovat.

V kategorii juniorů - SODOFCE je sice zatím ve vedení Pavel Novotný, ale všecky trumfy drží v ruce Zdeňek Kaška. Víc než zdatně jim sekunduje Laďa Lebánek - těmto třem již zřejmě nikdo stupně vítězů nevezme.

V MONSTRECH taky nemá zatím vedoucí Milan Peška titul v kapse a bude si muset ohlídat týmového kolegu Miru Dolanského. Stejně tak třetí Martin Bábovský nesmí nic podcenit, protože zatím čtvrtý Richard Granát má ještě šanci zaútočit na bednu.

Takže máme se na co těšit, všichni jste srdečně zváni!

Upozornění: Bufet bohužel tentokrát opravdu nebude. Ani žádný příznivý UPDATE v tomto směru nelze čekat. Takže svačiny sebou !
KN+PN